DNEŠNÍ TIP PRO KRÁSNOU POKOŽKU

Dnešní tip pro krásnou pokožku

Hojnost cukru a ostatních sacharidů s vysokým glykemickým indexem v každodenní stravě nám časem zajistí nejen kalhoty s gumou v pase. Dle lékařských studií se postará také o extra ochablou, vrásčitou pokožku!

Stálá vyšší hladina cukru v krvi navíc spouští uvolňování inzulínu, které může vést k hormonální nestabilitě a vyšší produkci mazu, které jsou často příčinou akné.

Co s tím?

Ať už se rozhodnete udělat jakoukoliv změnu, i ta nejmenší bude přínosná. Z vlastní zkušenosti doporučujeme raději malé, ale dlouhodobé změny stravování. Když si na ně zvykneme, můžeme přidat další změnu a tak postupně náš jídelníček změnit natrvalo.  Jednoduchým předsevzetím může být třeba to, že odbouráme cukr z kafíčka a limonády a ostatní sladké pití nahradíme čistou vodou nebo neslazenými minerálkami. Jemnou, poměrně nenásilnou změnou může být nahrazení bílé mouky celozrnou. 

Vaší nejjednodušší pomocí při výběru potravin může být jednoduchá tabulka glykemického indexu potravin, čím nižší číslo má potravina v tabulce, tím pomaleji se z ní uvolňují sacharidy a tím příznivější účinek bude mít jak na Vaše zdraví, tak na Vaši pokožku.

Tabulky glykemického indexu potravin  najdete jednoduše na internetu, stačí do internetového prohlížeče vepsat: glykemický index potravin

Nám se obzvláště líbila pro svoji přehlednost tabulka STOBklubu.

  Kontaktuje nás:
aime@aime.cz

  Zavolejte nám:
389-005-118

  Adresa: U Smaltovny 625,
370 01 České Budějovice

Přihlaste se k odběru informací a už Vám neunikne žádná novinka ani akce

© Aime Cosmetics, s.r.o.
Vyrobil FT SunFT Sun

Nepřehlédněte