Naše rady pro péči o pokožku v zimním období

Naše rady pro péči o pokožku v zimním období

Zima je jasnou výzvou pro nás pro všechny, kteří ji chceme přečkat s pokožkou, která není vyschlá a jinak poškozená vlivem změn teplot, suchého interiérového prostředí a nedostatku sluníčka. Povzbuzením je, že je to zároveň roční období, kdy se nám péče o pokožku nejvíce zúrokuje. Máme totiž výbornou šanci zapracovat na sjednocení tónu pokožky a na jejím vyživení. Pokožka bez pigmentových flíčků, které se teď ukazují po létu, kdy jsme pokožku vystavovali sluníčku, vypadá mladistvěji .... tak proč se nesoustředit na jejich odstranění? Trocha péče vhodným krémem a momentalní nedostatek sluníčka nám v tom výborně pomohou!

Výběr pečujícího krému pro zimní období není jednoduchý. Krém by měl obsahovat dostatek mastných kyselin, tak aby pokožku vyživil a ochránil – naše doporučení pro zimní pokožku je podívat se po krému, který obsahuje bambucké máslo, nebo jojobový olej. Krém by měl též sjednocovat zabarvení pokožky a měl by obsahovat přírodní složky, které tomu napomáhají. Doporučením zde jsou například extrakty ze zeleného čaje, sedmikrásky, ženšenu nebo řeřichy.

Pokud je Vám přes 25 let, podívejte se na krémy, které obsahují zároveň látky, které pomohou Vaší pokožce předcházet známkám stárnutí. Je to jako investování do budoucnosti, Vašimi úroky bude mladší a hladší pokožka i v přicházejících letech. Vhodný krém obsahuje antioxidanty, které eliminují volné radikály, pokožku hydratuje a obsahuje dostatek živin, které napomohou k její optimální regeneraci. Nejdůležitějším bodem při výběru by mělo ovšem být to, že krém je co nejpřírodnější, tak aby pokožce dodával co nejvíce výživných látek, které si příroda vyrobila sama. Vaše zdraví Vám dá časem za pravdu.

  Kontaktuje nás:
aime@aime.cz

  Zavolejte nám:
389-005-118

  Adresa: U Smaltovny 625,
370 01 České Budějovice

Přihlaste se k odběru informací a už Vám neunikne žádná novinka ani akce

© Aime Cosmetics, s.r.o.
Vyrobil FT SunFT Sun

Nepřehlédněte