Rozmazlujte se s naším receptem na luxus za hubičku!

Slyšeli jste již o cukrovém peelingu? Říkáte, že jste si ho již ve sprše dopřáli? Určitě se shodneme na tom, že je úžasný. Krásně pokožku těla zjemní a vyhladí, ale možná i na tom, že se naše peněženka často výrazně prohne, pokud si chceme dopřát cukrový peeling s přírodními látkami. Není proto nad recept na to, jak si ho za pár kaček doma vyrobit. Určitě budete překvapeni, jak jednoduše si můžete vyrobit něco tak úžasného!

Co budeme potřebovat a co s tím:

Vezměte 25 ml olivového oleje, nemáte-li olivový, lze zvolit i jiný oblíbený olej, měl by být ale lehce vstřebatelný. S olejem smíchejte jednu lžičku medu. Po rozmíchání přidejte 100 ml bílého či hnědého cukru. Promíchejte, v rukou máte základní cukrový peeling. Teď je na Vás jestli ho použijete tak, jak je - bez vůně, nebo jestli přidáte něco extra, co Váš požitek při používání ještě zvýší.

Přidat lze vlastně cokoliv, co dobře voní a je pro Vaši pokožku dobré. Může to být citrusová kůra, kapka nebo dvě levandulového, růžového, nebo jakéhokoliv jiného aromatického oleje, u kterého máte vyzkoušeno, že vaší pokožce dělá dobře. Přidat jdou i sušené květy nebo listy vhodných bylin. Cukrový peeling pak bude i vypadat zajímavěji.

Z různých kombinací pro zimní období se nám moc líbilo přidat do základního receptu 2 - 3 lžičky jemně nastrouhané pomerančové kůry. Cukr dostal jemný oranžový nádech a krásně při používání voněl.

Použití:

Jak úžasný je, můžete vyzkoušet nejdříve na rukou. Navlhčete si ruce, z dózy vezměte malý kousek peelingu a ruce si s ním pěkně a důkladně promněte. Nezapomínejte přitom na horní stranu rukou. Peeling jednoduše opláchněte vodou – ruce budou o poznání jemnější. Tento peeling lze použít s velkým úspěchem též ve sprše na pokožku loktů, kolen a většiny těla. Není ale díky vysokému obsahu cukru vhodný pro intimní oblasti. Přejeme Vám krásné okamžiky s Vaším doma vyrobeným luxusním peelingem!

Upozornění:

Vyrobený peeling skladujte v uzavřené dóze.

Gratulujeme – vyrobili jste ho zcela bez konzervačních látek, měli byste ho ale tím pádem také poměrně rychle spotřebovat. Máte-li podezření, že na některou surovinu můžete alergicky reagovat, vyhněte se jí a nahraďte surovinou jinou. Doma vyrobený peeling můžete vždy také den před použitím otestovat na pokožce v blízkosti loketní jamky.

  Kontaktuje nás:
aime@aime.cz

  Zavolejte nám:
389-005-118

  Adresa: U Smaltovny 625,
370 01 České Budějovice

Přihlaste se k odběru informací a už Vám neunikne žádná novinka ani akce

© Aime Cosmetics, s.r.o.
Vyrobil FT SunFT Sun

Nepřehlédněte